Berényi Zsuzsanna
vinyasa flow jógaoktató, kismama, baba-mama, gyerekjóga
+36 30/258-6029
A jóga az elme hullámzásainak lecsendesítése.”

Amilyen az elméd, olyan vagy te is: a bezártság és a szabadság is csak elmédben létezik.

A külvilág sem bezárni, sem felszabadítani nem tud, viszont a külvilághoz való viszonyod igen.
Semmi baj a világgal, a hozzáállásodon múlik, hogyan éled az életed!

Berényi Zsuzsanna vagyok, baba-mama-, gyermek-, és Vinyasa-flow felnőtt jóga oktató. 13 éve gyakorlóként, 7 éve jógaoktatóként foglalkozom jógával. Gyermekkoromban élsportolóként mindig is életem szerves része volt a mozgás.
Felnőttként ismerkedtem meg a jógával, és megtapasztalhattam az évek alatt, hogy mennyi lehetőség van benne a fejlődésre, mind fizikai, mind pszichés értelemben, amelyet igyekszem hitelesen átadni a hozzám érkező jóga-gyakorlóknak. Tudásomat folyamatosan gyarapítom Horváthné Csiki Mariann és Varga Judit jógamestereim segítségével.
Vinyasa-flow jóga-irányzatát gyakorlom és tanítom, amelyet azért éreztem közel magamhoz, mert ez egy dinamikus jóga-irányzat, az áramló mozgás és a légzés összehangolásán alapul, amely létrehozza az egyensúlyt testben, lélekben és a szellemben.
Sokakban a jóga még mindig egy mitikus dolog, e miatt egyesek idegenkednek tőle. Én hiszek abban, hogy mindenkiből a legjobbat hozza elő, csak a kitartásunk kell hozzá.
Napjaink hibás hozzáállása, hogy azonnali élményt várunk el, pedig a jógával csak kitartó gyakorlással érhetünk el eredményt. Ez egy életmód, amely folyamatos változásokon alapul.

Ha még sohasem jógaztál, akkor is elkezdheted, mert nem gyors a gyakorlás, csak folyamatos.

Kerüljük az erőlködést gyakorlás közben, és végig a jelenben tartás a cél, mint általában minden jóga irányzatban.

A Vinyasa-flow óra időpontja: péntekenként 17,45-től 19-ig

Babás jóga

A modern világunkban a kisbabáknak minden lehetséges segítséget meg kell adjunk, hogy jó legyen a közérzetük, nyugalmuk alapjait megteremtsük.

Napjainkban a gyerekek életmódja már csecsemőkortól más, mint 20 évvel ezelőtt, (pl. autósülések, tv, túl modern játékok). A jógán magyar mondókákat is felhasználva az anyuka mozgatja, fogatja, ringatja a babát, és együtt megtapasztalhatják a minőségi idő eltöltését. A baba érzi az anya figyelmét, amely nagyon fontos kettejük kapcsolatában.

A baba jóga magába foglalja az ősi jógagyakorlatok játékos kivitelezését, a baba örömteli kapcsolódását édesanyjával, és támogatja a helyes mozgásfejlődés menetét.

A foglalkozás időtartama 60 perc, amelyet a baba igényeihez igazodva bármikor meg lehet szakítani egy szoptatás vagy pelenkázás erejéig.

Kisbababás jóga: 6 hetes kortól kúszásig, mászásig (helyzetváltoztatásig)

Az óra időpontja: csütörtökönként 10- től11-ig
Nagybabás jóga: kúszás, mászástól 2 éves korig

Az óra időpontja: hétfőnként 9,30-tól 10.30-ig

Szeretettel várom az érdeklődőket az Eyva-házban.

Tisztelettel, Berényi Zsuzsanna