Foglalkozásaink

Babás jóga
A modern világunkban a kisbabáknak minden lehetséges segítséget meg kell adjunk, hogy jó legyen a közérzetük, nyugalmuk alapjait megteremtsük.
Napjainkban a gyerekek életmódja már csecsemőkortól más, mint 20 évvel ezelőtt, (pl. autósülések, tv, túl modern játékok). A jógán magyar mondókákat is felhasználva az anyuka mozgatja, fogatja, ringatja a babát, és együtt megtapasztalhatják a minőségi idő eltöltését. A baba érzi az anya figyelmét, amely nagyon fontos kettejük kapcsolatában.
A baba jóga magába foglalja az ősi jógagyakorlatok játékos kivitelezését, a baba örömteli kapcsolódását édesanyjával, és támogatja a helyes mozgásfejlődés menetét.

Kisbaba jóga csütörtök 9.30-10.30
- 6 hetes kortól-császár esetén 8. héttől.
Nagybabás jóga: hétfő 9.30-10.30
- Kúszás- mászástól 2 éves korig.

Helyszín:Eyva-ház , Hoffman J.u.10.
Alkalmi jegy: 2300 Ft
Bérlet: 7000 Ft/ 4 alkalom (7 hétig érvényes)

Jógaszőnyeget biztosítunk, kis takarót kérlek hozz magaddal
(csak a kisbabás jógára).

Az óra elején kb, 20 percig a babákat mozgatjuk, ringatjuk, forgatjuk, ezzel fejlesztjük az idegrendszerét. Majd az anyukák jönnek, átmozgatjuk jógával az izmokat vállak, hát-lapocka, derék, területét, gátizomtorna, relaxáció.
A cél, a szülés utáni regeneráció. Az óra végén ismét van egy közös játék, ahol megint a baba mozog. Közben bármikor lehet szopiztatni, pelenkázni, a baba igényeit figyelelmbe véve. A foglalkozásra az Édesapákat is szeretettel várjuk!

Az udvarban el tudod helyezni a babakocsit, vagy a biciklit.
Az épület előtt sok parkoló van. Evo pay alkalmazással olcsóbban parkolhatsz, mintha alkalmazás nélkül tennéd ezt, mert nincs sms díj.
Ha szeretnetek jönni jelezd nekem messenger üzenetben kérlek.
Berényi Zsuzsanna

A foglalkozás időtartama 60 perc, amelyet a baba igényeihez igazodva bármikor meg lehet szakítani egy szoptatás vagy pelenkázás erejéig.

Kisbabás jóga: 6 hetes kortól kúszásig, mászásig (helyzetváltoztatásig)