GOLDEN REBIRTH – ARANY ÚJJÁSZÜLETÉS
2024 Május 11 09:00-16:00
 
Előadó: Nagy Kriszti

GOLDEN REBIRTH – ARANY ÚJJÁSZÜLETÉS
Születésoldás és felülírás
Születésünk, annak előzményei, a körülményei, a traumatikus élmények és érzések mind benne vannak az információs mezőnkben. Ez a tapasztalás, élmény alapvetően meghatározza egész életünket. Hatással van alapenergia szintünkre, arra hogy sikeres életet éljünk, a kapcsolatainkra, a szexualitásunkra és azon a képességünkre, hogy megtapasztaljuk az örömöt.
Saját ritmus, bizalom, együttműködés, pihenés, kontroll problémák, szeretet és táplálék elfogadása, szabadság, öröm, siker megélése, függetlenné válás, saját rendszerre állás, anyáról való leválás, újrakapcsolódás szeretetben, örömben.
Ha úgy érzed, hogy már mindent megtettél, tanultál, befektettél, változtattál, türelmes voltál, hagytad, engedted, még elvégeztél két tanfolyamot meg még hármat és a dolgok nem változtak, a vágyott dolgok nem teljesülnek be. A beteljesülés adta örömöt, bőséget, szeretetet, szerelmet, beteljesült kapcsolatokat azért blokkolhatod, mert az első fizikai testben megélt tapasztalatod a beteljesüléssel kapcsolatban traumatikus elemeket tartalmaz. Bármennyire vágyhatsz is rá, saját tudattalanod újra és újra azt a mintát és programot gyártja, amit a születésedben tapasztaltál, mindaddig, amíg ez az alapminta működik.
Hogyan zajlik?
Egymásra épülő meditációk, gyakorlatok és zenei hangok segítségével oldódnak a 8 szakaszból álló születési fázis blokkjai és azonnal új mintákat kapsz, ami felülírja a régit, ez maga az Arany Újjászületés.
Tapasztalatok alapján az újjászületés az egész energiarendszerre hat, egyéni képességeket ébreszt fel illetve megerősít. További pozitív hatásai vannak a szüleiddel, testvéreiddel, gyermekeiddel, tágabb környezeteddel való kapcsolatokra és együttműködésre.
Fontos mozzanata az újjászületésnek az újrakapcsolódás mintájának integrálása, a bizalom, biztonság, szeretet, gondoskodás, megtartó erő, megengedés energiáival a csoportban résztvevőkkel.

Kinek ajánlom a részvételt?
Mindazoknak szól, akik valami miatt úgy érzik az életük egyes, vagy valamennyi területén megrekedtek, nem tudnak továbblépni, nem találnak megoldásokat, újra és újra ismétlik a régi sémákat.

Részvétel feltételei:
- 18 év feletti életkor
A részvételt kizáró okok:
- tudatmódosító anyagok, hangulatmódosító gyógyító szerek rendszeres szedése.
- idegrendszeri elváltozások (személyes megbeszélés szükséges)

Részvételi szándékod kérlek jelezd előre!
Részvételi díj: 30.000.- Ft
Szeretettel várlak!
Nagy Krisztina GOLDEN REBIRTH tanár
+36209754133
nagykrisztihu@gmail.com