Foglalkozásaink

Méh-Erő-Ébresztő Női Kör
A nőiségedben rejlő erőd kiapadhatatlan erőforrásod. Vannak belső és külső forrásaid, melyek együttes ismerete és használata adja teremtő erőd képességét.

Belső erőforrásaid a tested női energiaközpontjain keresztül válnak elérhetővé számodra. Ma élő nőként elsődleges feladatunk testünk, energetikai terünk megtisztítása, újra aktiválása, működésének visszatanulása. Így állunk újra saját erőnkbe, s így válunk újra saját életünk mesterévé.

Tisztítás és ébresztés nélkül, tudatos női önismeret nélkül általában mások használják energiádat és nem jutsz előre az életedben. Az öntudatlanul működtetett folyamatoknak köszönhetően ‘szennyeződés begyűjtő, hulladéklerakóvá’ válik a méhed. Ez először energiazavarokat, majd érzelmi-lelki gondokat, végül pedig pszichoszomatikus betegségeket okozhatnak a méh-petefészkek-mell tájain. A méh-szennyeződések származhatnak megélt életeseményeid lenyomataiból, a környezetedből, a párkapcsolati tereidből. Illetve a generációs, családi, öröklött és szerzett mintákból, negatív, nőiséget érintő, és asszonysorsi megélésekből. Világméretű szinten a női méhek olyan szinten vannak elszennyeződve, hogy energetikailag alig tudják ellátni szerepüket, a méh-tér telítődik, s megbetegedik. Az utóbbi száz évben, oly mértékben megnövekedett a női betegségek előfordulása, hogy az legmagasabb szintű figyelmünkért kiált. Ehhez képest csak azon nők száma nagyobb, akiknél még betegség nem alakult ki, de női energetikai működésük instabilitásából, erőtlenségéből fakadóan megjelentek egyéb élet-tünetek. Ilyen lehet az érthetetlen merevség, belső feszültség, belső pörgés, az ellazulás képességének hiánya, fáradékonyság, erőtlenség, szétszórtság, a lelkesedés, motiváció hiány, belső stabilitás hiánya, depresszió, saját életünk irányításának hiánya. Vagy akár párkapcsolati, vagy szexuális gondok, vagy a szülés-születés körüli problémák is. A méh nem megfelelő működésének következménye lehet az is, ha babára vágyunk, de nem akar megérkezni. Ide tartoznak a termékenységi, a beágyazódási és vetélési kérdések is. Minden nőiségünkkel, női létünkkel kapcsolatos nehézség és probléma a méh állapotához fűződik.

Minden nőiségén dolgozó nőnek fontos lépés, amikor elkezd a méhével foglalkozni. A méhünk, mely a női egészség és teremtő erő alapja, az a kapu, melyen keresztül a nő saját belső terébe megérkezik, melyen keresztül a leggyorsabban gyógyíthatja önmagát, élettörténetét, s amelyen keresztül önnön női erejébe, női teljességének megélésébe érkezhet.

A mély-meditációs, energetikai és érzelmi blokkoldó technikákon, gyakorlatokon keresztül nőiségünk teljes spektruma oldódik, tisztul és gyógyul. A tisztító és töltő gyakorlatok, energetikai, érzelmi, mentális és fizikai szinteken hatnak egyszerre. A hozzájuk tartozó nőiség tanítások teljes szemléletmódunkat átható és megérintő, ősi női tudásokon nyugvó, egyszerű, ám létfontosságú ismeretek. Semmi hókusz-pókusz, csupán egyszerű eszközök, melyeket könnyen tudunk integrálni mindennapi életünkbe. Hiszen nem az a cél, hogy tovább zsúfoljuk életünket, még nagyobb rohanásra késztetve önmagunkat. Nem az a cél, hogy napi 3 óra gyakorlással érjünk el valamit. A célunk az, hogy a női lét legfontosabb gyakorlatait a hétköznapi életünkben, a szokásos tevékenységeink közben tudjuk végezni. Gyökeres szemléletmód váltásra kívánlak ösztönözni ezzel.

Ha támaszra vágysz és saját boldogságod alapját keresed, önmagadban találod meg.
Mindkettőt a méhedben…
… ehhez kaphatsz iránymutatást, segítséget, társakat a Női Körben.