Hangterápiás meditáció Kecskeméten az EYVA-HÁZBAN,KECSKEMÉTEN
2024 Június 23 18:30-19:30
 
Előadó: Rimóczi Klára

A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét érkeznek a hangtálak és gongok. Sok szeretettel várunk minden régi és új vendéget a következő alkalommal megrendezendő csoportos Hangfürdős meditációra, Kecskeméten az EYVA- Házban.
Ebben a gyönyörű Jóga stúdióban várunk újra mindenkit aki szeretné megtapasztalni a Gongok és a Himalájai hangtálak által keltett harmonikuas nyugtató és relaxáló hangrések pozitív hatását.
Új szabályok kérjük olvasd el! Köszönjük!
Az esemény létszáma korlátozott ezért kérünk mindenkit, hogy előre jelezze érkezését és időben fogalja le a helyét.
Helyfoglalás csak privát üzenetben, emailen vagy telefonon lehetséges a szervezőnél. Az esemény visszaigazolása itt a facebook-kon nem minősül regisztrációnak!
Kérünk benneteket, hogy részvételi szándékotokat minden esetben privát üzenetben jelezzétek.
Amennyiben regisztráltál a szervezőnél és nem érkezel meg a hangfürdőre vagy 24 órán belül visszamondod a helyfoglalásodat akkor a legközelebbi alkalommal köteles vagy korábbi foglalásodat rendezni. Köszönöm a megértésedet!
Dátum -Június 23 vasárnap
Idő pont kezdés- 18.30 óra
Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen és késésével ne zavarja meg az eseményt, ha lehet minimum 10-15 percel korábban érkezzél,hogy legyen időd kényelmesen elfoglalnod a helyedet.
Cím - Kecskemét, Hoffmann János utca 1O.
Belépő - 4000-Ft/fő
Jelentkezés email-ben:
Rimoczi Klára
rimocziklara@gmail.com
Telefon- 30 / 443 3152
ÚJDONSÁG: lehetőség van egyéni hangtálas kezelésen is részt venni, a nap folyamán, ami 60 perc és 12 000- ft Jelentkezés: privátban
Másik újdonság, jó minőségű hangtálakat lehet vásárolni, kedvező áron.
Mit jelent az IASH-Hangfürdő és Csoportos meditáció.
Az IASH hangfürdő egy meditatív akusztikus zenei koncert, amely „lemossa” a stresszt és a feszültséget, ellazítja a testet, megtisztítja a tudatot és megnyugtatja az elmét és ezáltal aktiválja a test természetes öngyógyító rendszereit.
A IASH csoportos hangfürdők általában 1-1,5-óra hosszúak szoktak lenni, ezek lehetnek kisebb csoportos rendezvények vagy családi összejövetelek, de akár több száz fős, vagy még ennél is nagyobb rendezvények. A hangfürdőkön bárki részt vehet kortól és nemtől függetlenül.
Az IASH hangfürdőknek a két meghatározó hangszere a Gong és a Himalájai hangtálak. Ezek az ősi hangszerek teljesen egyedülálló és különleges hangzásuk miatt semmi más hangszerhez nem hasonlítható tiszta és harmónikus rezgéseket bocsátanak ki magukból. Ezek a nyugtató pulzáló és vibráló hangrezgések a legoptimálisabbak az agyunk számára a teljes ellazuláshoz és a mély meditációs állapot eléréséhez.
Az IASH hangterápiás-meditáció egy szisztematikus módszer, amely teljes fizikális, mentális és érzelmi relaxációt hoz létre.
A hangterápiás meditációnak az a célja, hogy a hangfürdőn résztvevőket a hangtálak és gongok rezgéseinek kellemesen nyugtató hangrezgései gyorsan és könnyedén minden erőfeszítés nélkül juttassa egy mélyen relaxált meditatív állapotba. Ez a meditatív alváshoz közeli állapot olyan érzés mintha aludnánk, viszont a tudatunk egy mély tudatossági szinten működik tovább.
A hangterápiás meditáció során a tudat az alvás és az ébrenléti állapot között van, de független mindkettőtől. Ebben az állapotban nincsenek gondolatok és nincsenek érzelmek, csakis az elcsendesedett megfigyelő tudatosság a jelenben. A hangfürdő alatt igyekezzünk ébren maradni, a cél a tudatosság fokozása.
Az IASH hangfürdőket ideális esetben elkülönített csendes zárt helyen megfelelő hőmérsékletű és félhomályos szobában vagy teremben végezzük. A csoportos hangfürdőn való részvételkor nem kell semmi mást csinálni csak egyszerűen lefeküdni és pihenni és átadni magadat a csodálatos hangrezgések világának és ezáltal a nyugtató hangrezgések majd eláradnak az egész testben „meg fürdetve” és átrezegtetve minden egyes sejtet a testben, mint egy sejt masszázs.
Laza kényelmes, meleg ruhában érkezz, hogy melegen tudd tartani magadat, mert a hangterápiás meditáció ideje alatt a test hőmérséklete egy kicsit lecsökken.
Az IASH hangtreápiás meditációkat lehet széken ülve vagy kerekes kocsiban is hallgatni, ha valaki esetleg nem tud valami oknál fogva egy órát fekve eltölteni.
Az ideális póz a hangfürdő ideje alatt a Jógában ismert Savászana póz amikor is a földön hanyatt fekvésben egyenes gerinccel a lábakat enyhén széttárva, és a kezek a test mellet tenyérrel felfele néznek. A jógában ez a teljes ellazulás póza, mivel ebben az állapotban az érzékszerveink lecsendesednek és az ingerek a minimálisra redukálódnak.
Ennek az elősegítésének az érdekében kérlek, hogy hozzál magaddal egy saját szempárnát, zsebkendőt,. amivel le tudod takarni a szemedet a hangfürdő időtartama alatt. ( szempárna a helyszínen vásárolható) Ez nagyban elősegíti a meditációs állapot elérését azáltal, hogy használatakor a szemhéjakra eső enyhe nyomás nem engedi mozogni a szemhéjakat, amikor az agy betér a “REM” fázisba – ez az álom és az ébrenlét közötti időszak állapota. Így a szempárna használatával sokkal gyorsabban és könnyebben megy végbe a teljes ellazulás és a helyes meditációs állapot elérése.
Ellenjavallatok, kinek nem ajánlott a csoportos hangfürdő.
A hangfürdők nem kötöttek semmilyen korhoz, de általában a csoportos hangfürdőkre nem szoktak pici babákat és kis gyerekeket hozni, akik nem képesek egy órát nyugodtan és csendben a földön fekve egy helyben eltölteni, de ha valakinek bármilyen kérdése van az eseményel kapcsolatban akkor kérem jelezze email-ben.
Ha valaki köhög vagy náthás akkor kérem ne jöjjön addig mig jobban nem lesz.
További hasznos információk:
www.iashhangterapia.hu