128. Kecskemét Metamorf reflexológiai pontokon alapuló érintés tanfolyam tanúsítvánnyal
2023 Január 21 10:00-17:00
 
Előadó: Barta Adrienn

Barta Adriennek hívnak, és határtalan szeretettel hívlak
Kecskemétre a B/2020/004593 felnőttképzési nyilvántartási számú Metamorf- Reflexológiai pontokon alapuló érintés Tanfolyamomra, hogy átadhassam Neked ezt a különleges technikát. Előképzettség nem szükséges, Kormány által kiadott TANÚSÍTVÁNYT kapsz róla a tanfolyamot követően.
Akár az a célod, hogy a családod tagjainak terheit segítenél letenni, akár az, hogy Segítőként szeretnél elsajátítani egy különleges, lágy módszert, jó helyen jársz. Ha pedig már alkalmazol technikákat, de valami olyasmit kerestél ahol a Vendégeid öngyógyító folyamatainak beindításához nem kell elmondanunk a korábbi megéléseiket, akkor lehet, hogy megtaláltad

Segíthet akár az előző életek, akár a magzati terhek, akár a születésedtől a jelen pillanatig tartó életed gubancainak feloldásában. Nem szükséges előképzettség hozzá.
Az időpont:
2023.01.21.
Szombat
9.00 h - 16.00 h
A helyszín:
Kecskemét
Eyva Ház
Hoffman J u 10
Készült egy rádiós beszélgetésem még 2018- ban az egyéni metamorf kezeléseimről, hallgassátok szeretettel:
https://www.facebook.com/lelekmasszazs/videos/247196635957813/
A technika tulajdonképpen a gerinc reflexpontjait célozza meg, a kézfejeken, lábfejeken és a fejen. Miután a meditációt követve áramoltatjuk az energiát a testben, apró érintésekkel érjük el, hogy fellazuljanak, majd a szívünkből kivezetődjenek azon energiák, amik már nem szolgálnak bennünket.
A kezelés közben egy mélyebb, meditatív állapotba kerülünk, ami sokszor agyunkkal fel sem fogható, túl reális téren és időn.
A metamorf masszázs eredete Gaston Saint-Pierre reflexológus nevéhez fűződik, ő foglalta rendszerbe. Felfedezte, hogy a test összes reflexpontja megtalálható a gerinczónán, illetve a gerincen, mely a test fő tartópillére. Kísérletezései során észrevette, hogy az energiahiány okozta blokkok megtalálhatók a gerincoszlop megfelelő reflexzónáiban. Rájött, hogy bizonyos zavarok már a születés (fogantatás) előtti időkből származhatnak.
A kezelés során a sejtekből felszínre kerül a “megélés” – csendes folyamatként zajlik le, olyan formában, ahogyan ez a kezeltnél lehetséges (érzelmi és gondolati képek, szimbólumok, és felismerések az életére vonatkoztatva, stb.) Csupán a lábfejeket, kézfejeket, és a fejet érintjük, a gerinc reflexpontjai mentén, mégis hatalmas, felszabadító energiák tudnak a segítségével kiáramolni, aminek a hatását azonnal érezni fogod.
A metamorf technikát már korábban, az ősi magyar gyógyítók, a sámánok is alkalmazták.
A metamorf masszázsnak nincs mellékhatása, bárkin, idős embereken, férfiakon és nőkön egyaránt alkalmazható.
Kedvezően hathat egészségügyi problémákra, hiszen a lelkünkben megélt traumák fizikai betegségek formájában lenyomatot képezhetnek. Biztosan sok módszert kipróbáltál már, de ha idáig elolvastál, biztos vagyok benne, hogy megtalált Téged is ez az ősi módszer, dolgod van vele

A metamorf kezeléseimről 

“Az általam megélt traumában is segített Adri. Kicsit szkeptikus voltam, de úgy voltam vele, vesztenivalóm nincs....
Nem bántam meg, azóta már páran túl vagyok ... és könnyebben viselem az elviselhetetlent és megérthetetlent!
Meleg szívvel ajánlom mindenkinek!”
( Kerekes Krisztina )
“Hogy mit ad egy ilyen élmény? Nehéz, de gyönyörű újjászületést. Aznapra ne tervezz tennivalót, mert találkozol valami olyannal, ami nem fog a hétköznapba besimulni. De lényed kisimítja.... Szkeptikusoknak is! Szívből ajánlom! “
(Slezák Viktória)
“A tegnapi kezelésem óta, tisztának érzem a fejem, és fogalmam sincs, hogy ezelőtt miken idegeskedtem. Végtelenül türelmesnek érzem magam, és jól érzem magam a bőrömben. “
(Schubert Zsanett)
“Adri masszázsa nem szellemidézés, nem hókuszpókusz. Csak az érzések számítanak. Mindenkinek van egy tükre, ami mögé nem szívesen néz. Félünk. Nem akarjuk tudni, mi van ott. De tudnunk kell, mert ott van a múltunk az őseinkkel, az összes sérelemmel , sérüléssel. Amíg ezeket nem oldja meg a lelkünk, nem lesz benne béke. Majdnem biztos, hogy senkinek sem elegendő egyetlen alkalom a megoldáshoz. Olyan mélypontokat értem el, amiről azt sem tudtam, hogy létezik, de ez vezet azon az úton, aminek a végén ott vár a lelkem békéje.”
(Csák Varga Angelika)
Jelentkezésetek után küldöm a további részleteket.
A tanfolyam díja 40.000 Ft, melyre a helyed 10.000 ft előleggel tudod biztosítani. Az előleg lemondás esetén vissza nem igényelhető, de más időpontra áttehető természetesen.
Számlaszámot privát üzenetben küldök, és minden kérdésedre szívesen válaszolok, bátran kérdezz!
Várlak

Barta Adrienn
+36209222803
bartaadrienn@icloud.com
https://www.facebook.com/lelekmasszazs/
Általános szerződési feltételek:
A MÓDSZER NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI ELLÁTÁST, A PSZICHOTERÁPIÁT, VAGY A PSZICHIÁTRIAI KEZELÉST!
Az általam nyújtott szolgáltatások nem minősülnek
a) az orvosi gyakorlat,
b) az egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlat vagy
c) a nem-konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységnek,
nem gyógyítok és nem diagnosztizálok.
Együttműködésünk egy partneri folyamat amelynek célja, hogy a közösen meghatározott céljaid elérésében támogassalak, hogy a lehető legtöbbet hozd ki önmagadból.