A kalligráfia alapjai
2021 Március 06 09:00-13:00

Már Kecskeméten is elérhető, hogy kalligráfia kalligráfiát tanulj!
Egyre többször hallani, hogy milyen nagy jelentősége van a kézírásnak. A kalligráfia gyakorlása alkalmas arra, hogy lassíts, kikapcsolj, magadra és az írásodra figyelj.
Sokféle kalligráfia létezik. Ezen az foglalkozáson az alapokkal fogunk megismerkedni. Megmutatom, hogyan kell írni vágott hegyű tollal és ecsetfilccel is. Beszélünk az eszközökről, írunk, gyakorlunk. Természetesen 4 óra alatt nem lehet megtanulni, begyakorolni mindent, de elindulni lehet. Megbeszéljük, mire érdemes odafigyelni.
Igény esetén szeretném folytatni majd a kalligráfiával foglalkozó workshopokat egy-egy terület alaposabb bemutatásával.
A tanultakat használhatod a naplódban, útinaplódban, BUJO-ban (Bullet Journal).
A foglalkozást Mészáros Marianna fogja tartani, aki még a digitális korszak előtt tanulta a kalligráfiát és alkalmazta dekorációs munkakörben a tanítás mellett.
Az eszközöket mi biztosítjunk a részvevők számára a workshop idejére, és egy vágott hegyű tollat és egy ecsetfilcet végleg megkapnak.
A worshop kb. 4 óra hosszú.
Létszám minimum 4, maximum 10 fő.
Amennyiben mégse tudsz megjelenni a foglalkozáson, amit nagyon sajnálnánk, átruházhatod másra, de a részvételi díjat nem fizetjük vissza.
Bővebb információ: 06309072386
Jelentkezés: bit.ly/37P8T6i
Ha megtetszett a vágott hegyű eszközökkel való szépírás, akkor ajánlom neked a következő workshopot, ahol a római betűtípust tanuljuk meg. Annak a workshopnak feltétele, hogy egy ilyen alapozó foglalkozáson részt vegyél.