Tantra és szexualitás a mindennapokban
2020 Augusztus 09 14:00-19:00

Előadással egybekötött interaktív beszélgetés és workshop
A program elsődleges célja, hogy betekintést adjon és megismertessen a tantrikus masszázs, alapjaival, valamint annak gyakorlati és elméleti hátterével. Beszélgetünk az érintés szerepéről és fontosságáról.

Mivel a masszázs során hangsúlyt fektetünk az intimitással és a szexualitással kapcsolatos problémák feldolgozására, ezért ez a témakör is szerves részét képezi az előadásnak. Ezen keresztül pedig beszélünk a férfi, illetve a női szexualitásról, illetve annak jellegzetességeiről.
Te is tehetsz fel bármilyen kérdést.
A program során az elméletben elhangzottakat masszázs bemutató keretében fogjuk megmutatni, valamint az érzékelést fejlesztő gyakorlatokkal Te magad is szerezhetsz tapasztalatokat.
Ki válaszol?
Balatoni Brigi
"Pár évvel ezelőtt egy ihletett állapotban kaptam azt a feladatot,hogy hozzak létre egy intimitással és szexualitással foglalkozó központot. A hely az IntimTÉR nevet kapta. Ekkor már jó ideje foglalkoztam a tantrikus filozófiával, ami az egész életemet áthatotta és meghatározta. Az eltelt évek alatt sok mindent tanultam és tanulok a mai napig, amik hozzásegítenek önmagam mélyebb megismeréséhez és a tapasztalatok hiteles átadásához."
A férfi oldalt, pedig Károly Tamás képviseli.
Miért is beszélünk erről…?
A szexuális energia a rendelkezésünkre álló legerőteljesebb energia. Ezt az erőt használva növelheted testi, érzelmi és spirituális tudatosságodat. A tantra egy eszköz, amely az életünk minden területén megtanít a feltétel nélküli szeretetre, épp ezért a tantra a szexualitást csak közvetítő eszközként használja. Az ebben a formában megtapasztalt szexualitás hozzásegíti a nőket az orgazmuskészség kialakításához, illetve növeléséhez, valamint a férfiakat az elnyújtott, hosszú ideig tartó, intenzív szexuális élmények átéléséhez.
Az előadás során lehetőség van kérdéseket feltenni.
Az előadás és a beszélgetések során a következő témákat fogjuk érinteni:
• Mi a tantra?
• Miből áll a tantra masszázs?
• Beszélgetés a lingam masszázsról, illetve a jóni masszázsról.
• Az orgazmus.
• Az érintés szerepe.
• Megnyílás és bizalom.
• Intimitás a kapcsolatokban.
Hozzájárulás: 4 500 Ft/fő
A terem befogadóképessége limitált, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: info@intimter.hu
Mindenkit szeretettel várunk!
Balatoni Brigi
www.intimter.hu