Méháldás szertartás, előadás
2020 Február 25 17:00-20:00

Életed fája a méhedben gyökerezik. Tisztítsd meg a talajt, öntözd a fádat, hogy virágba boruljon és érett, tápláló gyümölcsöket teremjen újra és újra!
Egy körülbelül három órás programra invitállak kedves érdeklődő, ahol találkozhatsz nőiséged valódi lényegével. Az évezredek során a kollektív női tudattalanban felhalmozódott szégyen, fájdalom , félelem, bűntudat, elkülönültség, családi minták hatással vannak ránk és elvesztettük a kapcsolatot azzal a teremtő női minőséggel, mely a legtisztább szeretet hordozója.
Részvételi díj 12000 ft. Bejelentkezés szükséges. A program azoknak is ajánlott akiknek valamilyen oknál fogva eltávolították a méhét. A programot 4 fő jelentkezése esetén tudom megtartani. Köszönöm megértéseteket.
Ha hívást érzel olvasd tovább kérlek!
Az egyensúly felborult és ezáltal alárendelt nőként élünk vagy ellenkezőleg, férfias viselkedésformákat képviselünk, ezzel pedig konfrontatív módon kapcsolódunk már nem csak a férfiakkal, de nőtársainkkal is, esetleg kompenzáljuk hiányunkat felesleges dolgokkal, a sokadik „ezt meg kellett vennem” darabbal vagy bármilyen egyéb pótcselekvéssel. Ami ennél is rosszabb ha cisztát, miómát vagy még komolyabb betegségeket teremtünk. Közben fáradunk, kiégünk, fogy az életenergiánk. Fényét vesztett, elszürkült méhünk egyre kevésbé képes a Forrásból felénk áramló kristálytiszta támogatást befogadni, pedig ez az a szervünk, amely, jól működő állapotában begyűjti az Univerzum legmagasabb rezgésű energiáit, megszülni a fényt, a feltétel nélküli szeretetet és lehorgonyozza azt a fizikai világba. Általa tudunk mi nők valódi erőnkbe állni, táplálni gyermekeinket, a környezetünket és a férfit, aki mellénk szegődik. Táplálni másokat akkor tudsz energiaveszteség nélkül, ha te vagy az első saját magad számára. Ezen a találkozón az ismerkedés és előadás után egyszerű, bárhol végezhető gyakorlatot tanítok neked, amivel tisztíthatod méhed szent terét, majd pedig töltőgyakorlatokkal megkezdheted magad táplálását, hogy majd később tovább add a benned felhalmozódott „felesleges” energiát. Egy idő után megérezheted, hogy egy kiapadhatatlan Forrás csatornája vagy és végre éled és áramoltatod kiteljesedett női minőséged szépséges rezgéseit.
A program záró része az áldás, behangolás. Finom érintésekkel a testeden segítek aktiválni szunnyadó méhed energiáját. Kísérlek a folyamatodban és melléd szegődve segítem a Te kapcsolódásodat a Forrással a testeden keresztül. Misztikusan hangzik? Lehet, de működik. Nem csaplak be és nem ígérem, hogy az Életed ez alatt a három óra alatt megoldódik, viszont az áldás terében megtapasztalhatod az egységet, amit mindig is kerestél, ha végzed a kapott gyakorlatokat, akkor ez az egység a mindennapjaid része lesz. Elindulsz végre életed legcsodálatosabb utazásán, valódi önmagad felé. Merj egy új útra lépni, ünnepelni, hogy Nőnek születtél! Merj hinni a csodában, vagyis Önmagadban!
Egy alkalommal maximum 5 fővel dolgozom, így tudok mindenkire kellő figyelmet fordítani és egy biztonságos, védett teret kialakítani.
Várlak szeretettel, Tóth Erika
Integrál szemléletű család és rendszerállító, Szakrális női kör és szertartás vezető
70 2246556