Feltételnélküli Szeretet, Elfogadás-Meditáció Pajer Gyöngyössel
2020 Február 19 17:30-19:00

Kedves Meditálók!

Szeretettel invitállak Benneteket meditációs sorozatunk következő állomására, melynek középpontjában a feltétel nélküli Szeretet és az Elfogadás szép nagy témaköre áll.

Először Test, Lélek, Tudati szinteken tisztulunk, majd pedig ránézünk egy magasabb nézőpontból, saját Életünkben megélt Szeretetre, Elfogadásra.
Megnézzük, hogy mi lehet az akadálya, oka, ha ezekben a témákban elakadásaink vannak, s ha vannak azok hol jelentkeznek?

Majd ezeket az érzelmi blokkokat eltávolítjuk a tudatunk erejével, hogy meg tudjuk végre engedni magunknak azt, hogy Lényünk legmélyéről tudjuk megélni ezeket a Szent Minőségeket, hogy még több Boldogságban, Meghittségben legyen részünk a mindennapokban.
Majd megnyitjuk a kaput, saját magunkhoz, hogy mindez. beteljesülhessen.

Várunk Benneteket szeretettel!
Áldással, Gyöngyös.
***
További meditációk témái, időpontjai:

2020.02.05. Akarat, vagy "Isteni Akarat" - Meditáció Pajer Gyöngyössel - Arkane Arts

2020.02.12. Bátorság - Meditáció Pajer Gyöngyössel - Arkane Arts

2020.02.19. Feltétel nélküli Szeretet és Elfogadás - Meditáció Pajer Gyöngyössel - Arkane Arts

2020.02.26. Béke és Szabadság - Meditáció Pajer Gyöngyössel - Arkane Arts

***
Az Arkane Arts meditációk:

Egyedi meditációs technikák, melyeket Thuróczy Róbert spirituális tanító hozott le mediális úton tiszta képességei segítségével.

Jómagam 14 éve indultam el az úton. Tanultam sokféle modalitást, de az egyik leghatékonyabbnak tartom ezt a módszer együttest, ezért ezzel foglalkozom a legintenzívebben mind a magam, családom életében, mind pedig a hozzám fordulókkal.

Ezekkel a technikákkal 7 éve kezdtem el ismerkedni intenzíven 6 éve tanulom őket, ami tart a mai napig is.

A meditációk segítségével, elmélyedünk önmagunk szentélyében, ahol tiszta információkat kaphatunk. Kitisztíthatjuk mindazon mintázatainkat, melyek többé nem szolgálnak bennünket.

Tisztán kapcsolódunk Felső mesterünkkel, letisztítjuk, elmélyítjük a vele való kapcsolódásunkat, kifinomítjuk a vele való kommunikációnkat.

Feltérképezzük csakráinkat, fokozatról, fokozatra tisztítjuk, erősítjük, feltöltjük őket. Optimalizáljuk működésüket. Mély érzelmi energiákkal dolgozhatunk, melyek csakrák szerint különböző életterületekre hatnak, és megláthatjuk mindezek, hogyan függnek össze.

Fokozatról fokozatra emeljük frekvenciáikat folyamatos odafigyeléssel, önmunkával, és az Arkangyalok erejének segítségével.

Hiszen a csakrák tisztasága kulcsfontosságú, mert a beáradó tiszta isteni Fény a csakrák prizmáin törik meg és nem mindegy mit sugárzunk ki az univerzum felé, amit megteremtünk magunk körül. Minél tisztább ez a prizma, annál letisztultabb általunk kedves teremtések születnek meg az életünkben. Fontos, hogy azt tudjuk teremteni az életünkbe, amit valójában szeretnénk, ahelyett hogy a blokkok által kivetült torz kívánságok jelenjenek meg. Ha tiszta a csakrád, tiszta a teremtésed. Márpedig egyre erősebbé válnak a beáradó energiák a Földön, így erősebbé válnak teremtéseink, tehát igencsak fontossá válik ezzel intenzíven foglalkoznunk. A fejlődés nem áll meg, így saját érdekünk folyamatosan fejleszteni magunkat.

Minden meditáció az Emberiséget és a Földet kristálytisztán támogató hat Arkangyali család energiája által támogatva zajlik, egy tiszta, transzformatív, biztonságos térben,

Az Ő (Mihály arkangyal, Gábriel arkangyal, Rafael arkangyal, Uriel arkangyal, Metatron arkangyal, Raziel arkangyal) energiájukban fürdőzve tisztulunk, oldódunk, emelkedünk, és ébredünk minden alkalommal magasabb és magasabb szinteken.

A meditációk minden héten szerdán 17.30-19.00-ig kerülnek megrendezésre.

A kiírások a Facebook: Eyva Ház, Gyöngyök Virága oldalon elérhetők.

A meditációs program ára: 3000 Ft/alkalom

Helyszíne: Eyva Ház, Hoffmann János utca 10.

Bejelentkezés fontos, az előkészületek miatt:

gyongyok.viraga@gmail.com e-mail címen,

Facebook: Gyöngyök Virága címen,

vagy a 06-20-234-1507 telefonszámon.

Megköszönöm, hogyha megtisztelsz azzal, hogy végigvezethetlek egy-egy meditációs mély átalakulási folyamaton, és azon leszek, és vagyok, hogy a legnagyobb hozzájárulás lehessek Mindannyiótok számára.

Amennyiben megszólított a meditáció ezen formája, várunk Téged is.

Tiszta szeretettel és áldással: Pajer Gyöngyös

***