Évkör meditáció: Tisztelet az Apának és a Férfinek!
2020 Január 24 18:30-19:30

A 2020-as év egyik fő feladata a biztonságérzet megteremtése lesz. A stabilitás megéléséhez arra van szükségünk, hogy a különböző életterületekhez való viszonyunk pozitív, örömteli és elfogadó, megengedő legyen.

Ezért elindítok most egy új lehetőséget - az év elejével - az Évkör Meditációt.
Minden hónapban előveszünk egy olyan témát, ami mindenkinek érinti az életét alapjaiban és fontos, hogy jó érzéseket kapcsoljon hozzá.

A meditációink szólni fognak a szüleinkkel való kapcsolatról, a családról, a gyermeki részről, munka, párkapcsolat, szexualitás, hit, célok, pénz, szabadság témaköreiről.

Így az év 12 hónapja alatt egy átfogó tisztuláson mehetünk keresztül, mert körbejárjuk azokat a meghatározó témákat, amikből az életminőségünk összeáll.
A te választásodon múlik, hogy végig járod-e velünk ezt az Évkört vagy csak egyes témáknál kapcsolódsz be.

Az első alkalommal januárban az Apánkhoz és ennek kapcsán a Férfiakhoz fűződő viszonyulásunk lesz a téma. Hiszen január egy 1-es hónap, ez pedig a férfi energiáról szól.

Nagyon fontos, hogy bármit is hozunk apai oldalról, akár generációsan is, valamint a múltbeli férfi társaktól, az rendezve legyen bennünk és tisztelettel gondolhassunk rájuk a szívünkben.

Ez a hozzáállás segíthet abban, hogy ne hordozzuk tovább magunkban a fájdalom, csalódottság érzetét, hanem megértsük, hogy bármi rossz dolog is történt velünk a férfi vonalon, annak is van egy ajándéka számunkra. A meditáció mellett blokkoldásra is sor kerül.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Köszönöm, ha másokkal is megosztod ezt az infót.

Várlak szeretettel!

Fatime

06 20 362-22-88
fatime.eleteszencia@gmail.com