Vargáné Nóra
Shiatsu Masszázs, Papás Szülés
+36 30/496-9791
Gyere és gyógyítsd magad Te is, én a legjobb tudásommal segítelek ezen az úton.

Vargáné Nóra vagyok, gyógymasszőr, shiatsu gyógyász és oktató.

2006-ban végeztem el a gyógymasszőr tanfolyamot, mely után szinte azonnal gyógymasszőrként dolgoztam a kecskeméti a Megyei Kórház reumatológiai rendelőintézetében. Ez hatalmas szakmai kihívás volt, és nagyon jó lehetőséget adott arra, hogy reumatológiai betegségek kezelésével kapcsolatos tapasztalatot szerezzek.

Mindemellett éreztem, hogy sok esetben a fizikai test masszázsa nem elégséges a gyógyulásban történő előrelépéshez, így figyelmem az alternatív eljárások felé fordult.

Ami rögtön elém jött, és megfogott az a shiatsu volt. Szerelem volt első érintésre.

Ezt a fajta masszázst 2009-ben kezdtem el tanulni, a budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskolában. Az elvégzett 4 szemeszter alatt annyit változtam, testben és lélekben, hogy azt éreztem az élet még csak most kezdődik számomra. És bár 2013-ban Shiatsu Gyógyász Diplomát szereztem, már látom, hogy életem végéig is tarthat ez a tanulási folyamat. Elhivatottságom része a shiatsu népszerűsítése, és oktatása, mely mindig nagy örömmel tölt el.

A Shiatsu a hagyományos keleti gyógyászatra épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartását.

Bővebb információt a http://norashiatsu.xls.hu/ oldalamon olvashatsz.