Szűcs-Péli Mariann
természetgyógyász, kineziológus, talp,nyirok és svédmasszőr, köpölyözés, fájdalom csillapító trigger-pont terápia valamint alakformáló, fogyasztó testtekercselés
+36-20/5707-426
Szűcs-Péli Mariann vagyok,
természetgyógyász, kineziológus, talp,nyirok és svédmasszőr,
köpölyözés, fájdalom csillapító trigger-pont terápia valamint alakformáló, fogyasztó testtekercselés

Abban a szerencsében volt részem, hogy már gyermekként is tudtam, hogy az egészségügyben szeretnék dolgozni. Ez sikerült is, 30 évig voltam körzeti ápolónő, de párhuzamosan elkezdtem a természetgyógyászattal is foglalkozni.
10 évvel ezelőtt elvégeztem a reflexológia képzést és a kineziológiát.
Majd az évek során ehhez a svéd és a nyirokmasszázst.
A hozzám forduló embereknek a nekik legjobban megfelelő terápiás módszert igyekszem kiválasztani panaszaik illetve igényeik alapján.

A talpmasszázs az egész szervezetre képes hatni, és beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait.
Kiválóan méregteleníthet, segíthet az akut és krónikus fájdalmak csökkentésében, (migrén, ízületi fájdalmak, hólyaghurut, székrekedés..)

Nyirokmasszázs során az egész testet finom masszázzsal átsímítva "nagytakarítást" végzünk, mivel a sejtek közül a méreganyagokat, lerakódasokat szépen visszasegítjük a nyirok rendszerbe. Ezáltal csökkenhet a vizesedés, narancsbőr, de fejfájás, hasi panaszok, székrekedés, krónikus gyulladások, pl. arcüreggyulladás...stb. esetén is kedvező hatása lehet.

Svédmasszázskor az izmok fellazítása, fájdalmas csomók kioldása, letapadások megszüntetése, fájdalmak csökkentése történik, ilyenkor test és lélek is felszabadul, fellazul.

Kineziológia során olyan, nehezen megoldható problémákkal foglalkozunk, amelyek a tudatalattiban gyökereznek. Izomteszteléssel, fokozatosan tárja fel a probléma hátterét. Segít feldolgozni mindazt, ami a mélyből törekszik a felszínre különböző problémák formájában.


Szeretettel várlak, ha valamelyik terápiát szeretnéd kipróbálni, hogy megtaláld testi-lelki-szellemi egységedet.

Elérhetősegem:
T:06/20/57-07-426
Email:
kpmariann@gmail.com