Szappanos Szimonetta
+36209428118
Mottóm: ...a varázslat Benned van.

Szappanos Szimonetta vagyok, 1983-ban születtem és nagycsaládosként élek Kecskeméten. A jógával első várandósságom alkalmával találkoztam 2014-ben, Berényi Zsuzsi által, szerelem lett első jógázásra.

A JÓGA csodáját abban látom, hogy egyszerre hat minden szinten: fizikailag, lelkileg és szellemileg. A varázsszőnyegen kendőzetlenül találkozol aznapi Önmagaddal, amikor kellő éberséggel és tudatossággal vagy jelen. Úgy tapasztalom ahol a kérdés, ott a válasz is.

Óráimon szeretek természeti elemekkel, mantrákkal, mudrákkal, csakrákkal, légzőgyakorlatokkal dolgozni az ászanák gyakorlása mellett. Ötvözöm a Jin és a Jang, illetve a dinamikus és statikus elemeket is. A fény és árnyék táncában és egységében hiszek. Abban, hogy minden egy és minden természetes része ennek a lüktetésnek. Ahogy a lélegzet áramlik bent és kint és alkot együtt egy kerek egészt... Úgy vélem a lélek pont ezt keresi, kutatja évezredek óta, mi hozza el a kiteljesedést - mivel tudja megszelídíteni létének hullám természetét.

Szeretnék sokakat elindítani, támogatni, inspirálni ezen a jóga által néhol kikövezett, néhol pedig teljesen egyéni és ismeretlen úton, ki-ki saját Maga felé, ahol mindenki megtalálhatja a saját kis béke szigetét.

Közhely, nem közhely, de úgy érzem idevág a NIKE remek szlogenje: Just Do it! , tedd meg a lépést ÖnMagad felé, lépj a matracra és figyeld meg, hova visz a varázsszőnyeged.

Gyere és jógázzunk együtt a csodálatos EYVA házban minden
Kedden 17:00-18:15 és
Szerdán 8:30-9:45 között.

Várlak szeretettel, Szimi
joga.extra.hu