Séllei Györgyi
független szexológus tanácsadó és mediátor
+36 30 227 4421
Séllei Györgyi vagyok, független szexológus tanácsadó és mediátor.

Egyéni és párkapcsolati tanácsadás során abban segítem a hozzám fordulókat, hogyan találnak békés utakat egymáshoz, hogyan lehet olyan kapcsolatot kialakítani közöttük, amely mindegyik fél számára jól élhető.
Szexuális nevelői munkám során keresem, fejlesztem azokat a módszereket, eszközöket, amelyekkel a szexuális intelligencia tanítható és fejleszthető, bármely korosztályban.

Előadásokat és tanfolyamokat is tartok, dolgozom fiatalokkal, szülőkkel, kismamákkal, apákkal, tanárokkal és védőnőkkel, mindenkivel, akit a párkapcsolat és a szexualitás témája érint, akár azért, mert megoldandó gondja van, akár azért, mert fejlődni, változtatni szeretne eddigi életén.

Kifejlesztettem az „Intime – szex, érzékkel” programot, amely teljes körű szexuális nevelés program, melynek fókuszában a felelősségteljes és örömteli partnerkapcsolat kialakítása áll. A program egymást támogató részei, a 8-18 éves iskolás korosztály számára szóló órasorozat, a szülőknek szóló „rendhagyó szülői” és a tanárok módszertani képzése teljes körű segítséget ad a szexuális nevelés tárgykörében az egyik legnehezebb időszakban, a tizenévesek szexuális érésének időszakában.

Elérhetőség: Séllei Györgyi, 30 2274421, libricon2@gmail.com