Pajer Gyöngyi
Arkane Arts Meditációk - Lelki Blokkoldás, Szakrális Körtánc
-,
-
Pajer Gyöngyinek hívnak.
Biológia tanári és biológusi végzettségem van.
13 éve indultam el tudatosan az úton. Egy családi tragédia és a munkában lévő stressz már elviselhetetlenné vált a számomra és a tudomány már nem szolgált válaszokkal, akkor fordultam az alternatív terápiák felé, melyek lényege, esszenciája a számomra a tudatos önismeret, a nézőpontunk megváltoztatása, és a lelki blokkok oldása, megnyugvás, feltöltődés, az öröm beengedése és a lelki béke, egyensúly, és a teljes egészség elérése.
Tanultam sokféle modalitást, ezek közül az egyik leghatékonyabbnak tartom az Arkane Arts módszer együttest, ezért ezzel foglalkozom a legintenzívebben mind a magam, családom életében, mind pedig a hozzám fordulókkal.
Ezekkel a technikákkal 6 éve kezdtem el ismerkedni intenzíven 5 éve tanulom őket, ami tart a mai napig is.
A meditációk segítségével, elmélyedünk önmagunk szentélyében, ahol tiszta információkat kaphatunk. Kitisztíthatjuk mindazon mintázatainkat, lelki blokkjainkat, melyek többé nem szolgálnak bennünket. Felszabadulttá, könnyeddé és örömtelivé tehetjük életünket, valóban megerősödünk.

A másik fontos modalitásnak tartom a zene és a tánc, mint mozgásforma felszabadító erejét, melyet a szakrális körtáncon keresztül tudok megmutatni és segíteni a résztvevőkben zajló lelki folyamatokat. Ez egy csodás örömteli lehetőség az önismeret fejlesztésére egy másik megközelítésből.

A csoport foglalkozások mellett, melyeket 10 éve vezetek, lehetőség nyílik egyéni konzultációkra és tanfolyamra is, egyeztetett időpontokban.

Milyen esetekben lehetek a támogatásodra?

Ha úgy érzed elakadtál, elveszítetted a hited, a stabilitásod és szeretnéd visszanyerni ezeket. Ha problémáid vannak az anyagiakkal az anyaggal való kapcsolódással.

Ha szeretnéd megtalálni az utad az életcélod, visszanyerni a kreativitásod, a szexualitással való kapcsolatodat, a másokkal való kapcsolódásaidat helyreállítani.

Ha túl sok a stressz és szeretnéd megtanulni kezelni, levezetni. Visszanyerni a belső erődet, a bátorságodat.

Ha szeretnél visszakerülni a feltétel nélküli szeretet, béke állapotába, de még lelki, érzelmi blokkok akadályoznak a továbblépésben, a szabadság megélésében.

Ha szeretnéd megtanulni, hogyan csendesítsd le az elmédet, találd meg a belső nyugalmad, és nyerd vissza a belső egyensúlyod, egészséged, vezesd magad vissza saját belső bölcsességedhez.

Ha szeretnéd megismerni Önmagad, a Téged működtető belső programjaidat, hogy tudj változtatni, amin szeretnél. Hogy újra tudj kapcsolódni a Forrással, vagy ahogyan Te nevezed, és megélni, élni az Egység érzését, az Öröm állapotát.

Megköszönöm, hogyha megtisztelsz azzal, hogy végigvezethetlek egy-egy mély átalakulási folyamaton, és azon leszek, és vagyok, hogy a legnagyobb hozzájárulás lehessek Mindannyiótok számára.

Amennyiben megszólított az önmagaddal való foglalkozás, törődés ezen formája, várunk Téged is.

Tiszta szeretettel és áldással: Pajer Gyöngyös