Lajos Renáta
Kundalini Jóga, Shakti Tánc
+36704927184
Kundalini jóga a ragyogó önvaló felé vezető belső ösvény, a tudatos éberség és a kiteljesedés útja

„Az igaz önvalód fényének megpillantása szabaddá tesz.”

/Yogi Bhajan Ji/Kundalini Jóga

Mindig voltak, vannak s lesznek tanítások, titkos tanítások, misztikus utak, technológiák ahhoz, hogy az emberiség felébredjen. Yogi Bhajan, Kundalini Jóga mester 1969-ben hozta el nyugatra a féltve őrzött, sokáig csak mestertől tanítványnak átadott tudást, szent tanítást a kundalini jóga tanát, hogy megossza a világgal és hogy tanárokat képezzen. Azt mondta:

” Mindenkinek születési előjoga, hogy boldog, egészséges, teljes életet élhessen.”

Tudta, hogy mekkora szüksége lesz a nyugatnak erre az ősi technológiára, mely segít boldogulni a felgyorsult világunkban, tudatossá, éberré tesz és segíti az emberiség az átmenetét a Vízöntő korba.Mára mindenkinek nyilvánvaló, hogy mindannyiunkra hatással van a globalizáció, a rohanó, információkkal teli világ. A változásokat a lélek megújult ébredésének kell ellensúlyoznia. Erős lélek nélkül könnyen sodródunk, eláraszt az általunk alkotott választások mérhetetlen gazdagsága és a számos kapcsolat amit fenntartunk. Szükségünk van arra hogy képesek legyünk nyugodtan megállni, a szívünkre hallgatni, hogy tudjuk kik vagyunk és hogy miért döntünk úgy, ahogy döntünk.A kundalini jóga és meditáció tökéletes eszköz ehhez. Segítségével beleláthatunk az éppen történő érzelmeink világába, beazonosíthatjuk konfliktusainkat és segítségül hívhatjuk értelmünket és megérzéseinket, hogy túllépjünk a régi, elavult mintákon illetve megszabadít az életutat eltorlaszoló gátaktól.

A Kundalini Jóga a szív intelligenciájára hangol. Megnyitja a szívet az időn és téren átívelő végtelenség előtt.

Új energiát és forrásokat nyitunk meg magunkban általa. Meditatív elmét fejleszt. Világosságot hoz. Összekapcsol a mindenséggel.

Ősi szentiratok szerint a Kundalini Jóga az egyik leggyorsabb út a transzformációhoz, az evolúciónkhoz.Hatékonysága:

Tudatossá, öntudatossá, éberré tesz
Fokozza az állóképességet, megedzi a testet, az elmét
Érzelmileg kiegyensúlyozottabbá tesz
Elcsendesíti az elmét
Harmonizálja a mirigyrendszer működését
Megtisztítja a testet, elmét, az idejétmúlt érzelmeket
Segít túllépni a függőségeken
Elfogadóbbá, empatikusabbá tesz magunkkal illetve másokkal kapcsolatosan is
Ragyogóvá tesz
Fejleszti a meditatív elmét
Önbizalmat ad, és belső méltóságot
Összekapcsol a feltétel nélküli, tápláló, végtelen forrással
Erősíti az idegrendszert, a koncentrációs képességet


Renáta Charansev

Kundalini jóga oktató

“Számomra a Kundalini jóga azt a fajta tiszta energiát adja, amely segíti, hogy a összekapcsolódjon a szívem, az elmém és a fizikai lényem, hogy visszataláljak az eredendő, igaz önvalómhoz, esszenciámhoz, tudatosságomhoz, forrásomhoz, a belső iránytűhöz amely mint egy kis csillaglámpás vezeti az utat lépésről lépésre. Az úton persze van még tanulni-csiszolódni való. A dharma útját járom. Tanulok, tanítok, tanulok, tanítok, tanulok…végtelen hálával a szívemben.

Óráimon és írásaimmal itt találsz, hogy mindezt Te is megtedd, hogy kibontakozz, hogy saját utadon elindulj, áramolj.”Kundalini jóga és meditáció: Kedd, Csütörtök 18.30-20.00; Péntek 8.30-9.30

Gong jóga és meditáció havonta

Ragyogó Nő 6 alkalmas női jóga csoportok

Egyéni órák, privát csoportos foglalkozások

Táborok, elvonulások Szabó Ágnes jógaoktatóval