Erdődi Mihály
Theta Healing, Férfi kör
,
06-70/382-4244
December 24-én születtem, kezeimen 6 ujjal. Ez elég markánsan meghatározta az életemet, nem is emlékszem olyanra, amit a klasszikus értelemben vett „ébredésnek” hívunk. Ameddig vissza tudok emlékezni, mindig voltak spirituális élményeim, csak nem tudtam mit kezdeni velük, nem tudtam még elmagyarázni sem.
A spiritualitás nem azt jelenti, hogy szellemeket kell látnunk, angyalokkal kell beszélgetnünk. Persze, aki akarja, megteheti, de nekem azt jelenti, hogy kapcsolatba kerülök a saját lelkemmel, hogy különbséget tudok tenni a testem, a lelkem és a szellemem (elmém) között. Egy olyan út ez az én felfogásomban, amin egy idő után nem a külvilágban keresem az okokat, hanem magamban, így megszűnik az áldozat szerep, a tehetetlenség érzése és a stressz jelentős része. Hiszen, ha mindennek én vagyok az oka, ami történik velem az életemben, akkor elvileg könnyű változtatni is rajta. Elvileg.
Királynak lenni nem azt jelenti, hogy zsarnokként uralkodunk másokon. Azt jelenti, hogy mi döntünk az életünkről, mi döntjük el mit teszünk, és persze mi vállaljuk a felelősséget is. A rabszolgának könnyebb az élete, mert ha azt teszi, amit mondanak neki, akkor békén hagyják. De ettől még nem szabad. A királynak egész nap jár az agya, szeretné a dolgokat jobban csinálni, és szeretné, ha mindezt nyertes-nyertes pozícióban nézhetné végig mindenki.
Ha egy hatékony, gyors és határozott kezelést, vagy tanfolyamot szeretnél, keress, hogy egyeztethessünk!
Segítek, hogy király lehess a saját életedben!