Csizmadia Klára
Ezoterikus selyemfestő
06-30-418-5957
Éljünk a művészet csodálatos eszközével, mely hozzásegít minket lényünk egyre tökéletesebb megismeréséhez!

Az önmagát megismerő Ember testi-lelki egészségnek örvend, mely elvezeti őt az út kereséshez, majd az útközben megszerzett univerzális tudáshoz: Isten végtelen szeretetéhez!
Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, miért és hogyan készülnek képeim.
Mostanában egyre többet beszélünk a Test-Lélek-Szellem egységéről, és függetlenül attól, hogy hiszünk-e benne vagy sem, ez a hármas egység működik életünkben! Egészséges és szerencsés, aki ennek a hármas egységnek a működését felismeri és hasznosítani tudja mindennapi életében. A szellemvilág megérzéseket, információkat, lehetőségeket küld számunkra. Nekünk kell az antennát kifejlesztenünk, hogy venni tudjuk ezeket az üzeneteket! Képeim ilyen antennaként működnek az arra érzékenyekben.

A munkáim, képeim meditatív állapotban, intuíció révén, a felsőbb világ vezetésével készülnek, üzeneteket hordoznak. Nincs két egyforma munkám, mindegyik egyedi és megismételhetetlen, sőt SZEMÉLYRE SZÓLÓ. Minden kép készül valakinek, és éppen azt az információt hordozza, amire az illetőnek szüksége van az egészsége, a lelki fejlődése, a Test-Lélek-Szellem hármasságának harmonikus működése szempontjából. Képeim a tapasztalatok szerint biztosítják az életenergia áramlását, jótékony hatását, segítik formálni a lelket, hogy az egy magasabb rezgésszinten megérezze és meghallja az új lehetőségeket és tenni is képes legyen önmagáért! Csakrafestményeim hozzájárulnak az illető csakráinak összehangolt működéséhez, ezáltal az auráját kedvezően befolyásolják.

Földi életünk egy híd. Isteni tervvel tanulni jöttünk ide, vállalt feladatunkat teljesíteni. Szabad akaratunkkal vagy építjük vagy szétforgácsoljuk életünket.
Köszönet Müller Péternek, égi üzenetek tanítójának, hogy küzdelmes életem harmadik szakaszában azzá válhattam, amivé válnom kellett.

„ Életünk saját varázs hatalma, átvarázsolni nem tudja más, csak mi.”
„ Minden nagy út egyetlen lépéssel kezdődik.”
„ A gyertya nem veszít a fényéből, ha meggyújt egy másikat.”
Müller Péter: Jóskönyv, 2003.

Csizmadia Klára
06-30-418-5957
selyemfesto@freemail.hu
csizmadiaklara9@gmail.com
www.festomuvesz.hu/csizmadiaklara